Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 9/4/2004

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 9 Απριλίου 2004 

     ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ Δ. ΔΡΑΚΟ ΣΤΟΝ Δ. ΚΟΥΣΕΛΑ

                                                                   Ενημέρωση για την Μεσσηνία
Τον νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι στο Διοικητήριο ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κουσελάς.
Σκοπός τns επίσκεψής του, όπως ανέφερε στη συνέχεια με δηλώσεις του ο μεσσήνιος βουλευτής, ήταν η λεπτομερής ενημέρωση του από τον αυτοδιοικητικό παράγοντα σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Μεσσηνίας.
«Γνωρίζετε όλοι ότι η ΝΑΜ παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε ό,τι αφορά τα ζητήματα της ανάπτυξης των υποδομών και της λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης στο Νομό μας. Θέλω, ως νέος βουλευτής, από πρώτο χέρι να έχω μία άμεση ενημέρωση σε όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη του Νομού μας, με στόχο να υπάρξει συνεργασία και άθροιση δυνάμεων για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας. Μπορεί να ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αυτό δεν μας εμποδίζει να συνεργαστούμε πάνω σε ζητήματα που έχουν σχέση με την προοπτική και την πρόοδο της Μεσσηνίας» είπε χαρακτηριστικά ο μεσσήνιος βουλευτής.
Εξήγησε πως ενημερώθηκε εφ όλης της ύλης τόσο για έργα που έχουν ενταχθεί στο Γ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης όσο και για αυτά που πρέπει να ενταχθούν και βρίσκονται στην προετοιμασία για το Δ ΚΠΣ.Ο κ. Κουσελάς ανέφερε πως, ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μπορεί και πρέπει να παίξει ένα σημαντικό ρόλο που θα βοηθήσει στην επίτευξη του κοινού στόχου που είναι η ανάπτυξη τnς Μεσσηνίας. Από την πλευρά του ο νομάρχης Δημήτρης Δράκος των καλωσόρισε και τον συνεχάρη για την εκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα. Το ενημέρωσε για τα μεγάλα έργα των υποδομών που πρέπει να προωθηθούν με εντονότερους ρυθμούς, καθώς επίσης για αυτά που πρέπει να προγραμματιστούν εν όψει του υπολοίπου του Γ ΚΠΣ αλλά του Δ ΚΠΣ.
«Χρειαζόμαστε και επιδιώκουμε την συνεργασία των εκπροσώπων του μεσσηνιακού λαού από όλα τα κόμματα, για να μας βοηθήσουν στην προβολή των ζητημάτων αυτών, στην διεκδίκηση και συνεπώς στην καλύτερη και συντομότερη επίλυση τους. Ο κ. Κουσελάς διακρίνεται για την αγωνιστικότητα του, συνδικαλιστής ων και μαχητής τόσα χρόνια» είπε ο κ. Δράκος εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι θα συνεργαστεί άψογα με τον κ. Κουσελά για το καλό της Μεσσηνίας.