Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 8/4/2004

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ  8 Απριλίου 2004

    

Eπίσκεψη του Δ. Κουσελά στο Δήμαρχο Καλαμάτας

Ένας ακόμη βουλευτής στο πλευρό του Γ. Κουτσούλη για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου

 Την ευκαιρία να ακούσει από... πρώτο χέρι τα προβλήματα της Καλαμάτας είχε χθες ο βουλευτής Μεσσηνίας του Πα.Σο.Κ. Δ. Κουσελάς.
Μετά τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Ι. Λαμπρόπουλο και το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δ. Σαμπαζιώτη, χθες ήταν η σειρά του βουλευτή του Πα.Σο.Κ. Μεσσηνίας Δ. Κουσελά να επισκεφθεί το Δήμαρχο Καλαμάτας Γ. Κουτσούλη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Δήμου και τον προγραμματισμό έργου που έχει γίνει από τη Δημοτική Αρχή για την αντιμετώπιση τους.

Όπως ξεκαθάρισε από την αρχή ο κ.Κουσελάς, η επίσκεψη του δεν είχε τυπικό χαρακτήρα. Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές των ημερών υπογράμμισε θα πρέπει όλοι οι θεσμικοί παράγοντες να βοηθήσουν το έργο του κ. Κουτσούλη, γιατί η επιτυχής αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου πρόκειται να έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους τους δημότες.
Η, δε, επίσκεψη του στο δημαρχείο υποδηλώνει και τη στράτευση του στην επίλυση τους.
Στη συνέχεια ο βουλευτής Μεσσηνίας του Πα.Σο.Κ. ενημερώθηκε από το Δήμαρχο για τα κορυφαία θέματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα, ώστε από το αμέσως επόμενο διάστημα να αρχίσει την παρακολούθηση τους και, όπου χρειαστεί, να βοηθήσει για την επίλυση τους.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Γ. Κουτσούλης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κουσελά για το ενδιαφέρον του, σημείωσε ότι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος πρόκειται να ενημερωθούν όλοι οι βουλευτές του νομού, ενώ τόνισε ότι η προώθηση τους προς επίλυση θα αποδείξει έμπρακτα και το όποιο ενδιαφέρον τους.
Τέλος, ο κ. Κουτσούλης, με την ευκαιρία της επίσκεψης, έδωσε στον κ. Κουσελά κάποια αναμνηστικά δώρα και οι δύο άνδρες αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα.