Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 8/4/2004

 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Μ. Πέμπτη 8 Απριλίου 20

Επίσκεψη Δ. Κουσελά στο Δημαρχείο Καλαμάτας

   Kάθε άλλο παρά εθιμοτυπική ήταν η σημερινή επίσκεψη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Νόμου Μεσσηνίας, κ. Δημήτρη Κουσελά, στον δήμαρχο, κ. Γιώργο Κουτσούλη. Ο βουλευτής, ευδιάθετος και χαμογελαστός, όπως πάντα, μπήκε στο γραφείο του δημάρχου και συζήτησε για λίγο με τους δημοσιογράφους για τις ημέρες του Πάσχα, καθώς και για τη δουλειά που περιμένει τον ίδιο, προκειμένου η Καλαμάτα να αναπτυχθεί περισσότερο και να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς.
Αυτό ήταν το θέμα συζήτησης και με τον κ. Κουτσούλη, ο οποίος τόνισε ότι έχει αποστείλει ο ίδιος τα χρονοδιαγράμματα σε όλους τους αρμόδιους φορείς, σχετικά με την επίλυση πολλών προβλημάτων που ταλαιπωρούν την πόλη, όπως οι σωροί των σκουπιδιών, όπου υπάρχει κάδος, το θέμα των συγκοινωνιών κλπ.
Επίσης, ο κ. Κουσελάς δήλωσε ότι θα υπηρετήσει την Καλαμάτα με όλες του τις ικανότητες και θα βάλει τα δυνατά του, για την πόλη που είναι το επίκεντρο του Νομού και έχει ούτως ή άλλως πολλές ομορφιές.
Τέλος, ο δήμαρχος ευχήθηκε στον βουλευτή, αλλά και σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, και έκανε δώρο στον κ. Κουσελά ένα ενθύμιο από την Επανάσταση του 21.