Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19/1/2004

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 19 Ιανουαρίου 2004

Πως υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γ. Κουτσούλης τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

«Ο Δημ. Κουσελάς έχει βοηθήσει την Καλαμάτα»

«Οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις βοηθήσει την Καλαμάτα», είπε ο δήμαρχος, Γιώργος Κουτσούλης, καλωσορίζοντας στο γραφείο του τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κουσελά, ο οποίος, πριν από την επίσημη έναρξη του προεκλογικού του αγώνα, πραγματοποιεί σειρά επισκέψεων στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, ώστε να έχει μια επιπλέον ενημέρωση για τα προβλήματα του τόπου.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος στη συνέχεια, ο κ. Κουσελάς ήταν εκείνος που του έκλεισε ραντεβού με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, την περίοδο που διέρρεαν οι πληροφορίες για το κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε ότι ήταν και είναι στρατευμένος στις πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ανάπτυξη της Καλαμάτας και ζήτησε να ενημερωθεί για τα πιο σοβαρά ζητήματα που αφορούν το Δήμο, σχολιάζοντας, μάλιστα, ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος με τα σκουπίδια δίνει πλέον τη δυνατότητα να ξαναμπεί η Καλαμάτα σε δρόμους που θα την οδηγήσουν στην πρωτοπορία.

Ο δήμαρχος τόνισε, πάντως, ότι αγαπάει όλους τους υποψηφίους, διότι θεωρεί ότι όλοι έχουν δείξει δείγματα αγάπης για την Καλαμάτα, και σχολίασε με νόημα: «Είναι όλοι φίλοι μου, ακόμα και όσοι με κυνήγησαν στο παρελθόν».

Επίσης, ο κ. Κουτσούλης τόνισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Καλαμάτα δεν προσφέρονται για κομματικές αντιπαραθέσεις και πως δικός τους στόχος είναι να ενώνει τους πάντες, διότι με τη διάσπαση των δυνάμεων δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς τα θέματα.

Σήμερα το μεσημέρι ο κ. Κουσελάς πρόκειται να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου θα έχει συνάντηση με το διοικητή του, Πέτρο Τομαρά, καθώς και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Στη μιάμιση μετά το μεσημέρι, ο υποψήφιος βουλευτής θα μεταβεί στο ΤΕΙ Καλαμάτας, όπου, επίσης, θα συναντηθεί με τον πρόεδρό του, Δημήτρη Νικόπουλο, και τους εκπροσώπους των φοιτητών. Το Σάββατο, είχε προγραμματιστεί ο κ. Κουσελάς να επισκεφθεί και το Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρισόστομο, ωστόσο, η συνάντηση δεν έγινε, διότι ο Σεβασμιώτατος χρειάστηκε να ταξιδέψει εκτάκτως. Σχετικά ο δήμαρχος, κ. Κουτσούλης, ανέφερε στον κ. Κουσελά ότι, όταν είχε θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο, ο πρώτος που είχε επισκεφθεί ήταν ο Μητροπολίτης, ενώ, μετά την εκλογή του, η πρώτη του επίσκεψη είχε πραγματοποιηθεί και πάλι στο Μητροπολίτη.