Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 18/1/2004

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ  18  Ιανουαρίου 2004

    

Με τις. . . ευχές του Γ. Κουτσούλη μπαίνει στον προεκλογικό αγώνα ο Δ. Κουσελάς
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

Σειρά επαφών και συναντήσεων με τις τοπικές Αρχές και τους φορείς του νομού άρχισε από χθες ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος της Κ.Ε. του Πα.Σο.Κ. Δημ. Κουσελάς, στο πλαίσιο έναρξης του προεκλογικού του αγώνα εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί οι συναντήσεις θα άρχιζαν με επίσκεψη στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρισόστομο, αλλά αναβλήθηκε λόγω εκτάκτου προβλήματος του Σεβασμιοτάτου και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Όμως, λίγο αργότερα, ο κ. Κουσελάς, πιστός στο ραντεβού που είχε καθοριστεί, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Καλαμάτας Γ. Κουτσούλη. Στη συνάντηση, που που πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα, ο κ. Κουσελάς επανέλαβε στο Δήμαρχο την επιθυμία του να βοηθήσει – όπως μπορεί – στην επίλυση των προβλημάτων της Καλαμάτας.
Με τη σειρά του ο κ. Κουτσούλης ευχαρίστησε τον υποψήφιο βουλευτή για το ενδιαφέρον του και σημείωσε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή γι’ αυτόν αλλά και για το Δήμο.
Ο Δήμαρχος υπογράμμισε, επίσης, ότι αποτελεί χρέος όλων των παραγόντων του Νομού η συνδυασμένη προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του, ενώ σημείωσε ότι σε αυτό το σκοπό πρωταγωνιστικό ρόλο πρέπει να παίξουν οι εκπρόσωποι των Μεσσήνιων πολιτών στο Κοινοβούλιο. Αναφερόμενος ειδικότερα στο Δήμο Καλαμάτας, ο Γ. Κουτσούλης σημείωσε πως η Δημοκρατική Αρχή είναι ανοικτή όρος κάθε κόμμα και υποψήφιο, ενώ μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές, τόνισε ότι αποτελεί πρώτιστη επιδίωξή του ο Δήμος να μείνει έξω από κάθε προεκλογική αντιπαράθεση. Κι αυτό, γιατί ο θεσμός που υπηρετεί δεν αναπτύσσεται μέσω των κομματικών αντιπαραθέσεων αλλά με τη συνδρομή όλων και τη σύνθεση των απόψεων. Τέλος, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον κ. Κουσελά.
Μετά τη συνάντησή του αυτή ο κ. Κουσελάς πρόκειται να επισκεφθεί στις αρχές της εβδομάδας τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ Μεσσηνίας και Δήμαρχο Μεσσήνης Χρ. Χριστόπουλο.