Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 8/11/2005

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

άλλα λόγια...
Χωρίς τίτλο

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ αξίζει να αναφερθεί ότι αίσθηση προκάλεσε η κυριακάτική συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Δημήτρης Κουσελάς με αφορμή τις διαψεύσεις των δεσμεύσεων Καραμανλή για την Μεσσηνία.

ΑΠΟ νεοδημοκράτες άκουσα πως «ο Κουσελάς έκανε διάνα στον στόχο του», εννοώντας ασφαλώς ότι τα όσα επικαλέσθηκε είναι βασισμένα στα όσα είχε υποσχεθεί ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του στην Καλαμάτα στις 25-2-2004 παραμονές εκλογών και δεν πραγματοποιήθηκαν.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ βέβαια αναγνώρισαν ότι το χρονικό διάστημα είναι μικρό για την πραγματοποίηση τόσων μεγάλων υποσχέσεων, αλλά επί της ουσίας της τοποθέτησης Κουσελά δεν διαφωνούν.

ΑΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ νηφάλια τα όσα είπε ο Κώστας Καραμανλής και τα όσα επικαλέσθηκε ο Δημήτρης Κουσελάς θα δούμε ότι οι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν απορώ γιατί δεν είχα την ψευδαίσθηση ότι όσα υποσχέθηκε στην ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής θα μπορούσαν σύντομα να γίνουν.

ΚΑΛΕΣ προθέσεις εξέφρασε και αυτός με τις υποσχέσεις του, όπως άλλωστε και οι άλλοι πριν απ ‘αυτόν.

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ όμως οι πολιτικοί κρίνονται από την αποτελεσματικότητα τους και όχι από τις υποσχέσεις που συνήθως δίνουν.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ φίλτατοι, ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων , να είμαστε αυστηροί έναντι των πολιτικών και να μην κολακευόμαστε από τις υποσχέσεις τους.

ΜΟΝΟ τότε τους βοηθάμε να γίνουν καλύτεροι.