Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 4/11/2005

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

«ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΌ Δ. ΚΟΥΣΕΛΑ
Βίβλου αναξιοπιστίας της Ν.Δ.
στα περιφερειακά όργανα του Πα.Σο.Κ
»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

«Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Οι δεσμεύσεις και οι διαψεύσεις
του κ. Καραμανλή για τη Μεσσηνία
»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

«ΓΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ  ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
Συμβολή Κουσελά στη "Βίβλο Αναξιοπιστίας " της Ν.Δ.
»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

"ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Οι δεσμεύσεις και οι διαψεύσεις του κ. Καραμανλή για την Μεσσηνία"

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005\

“Βίβλος” από Κουσελά για τη Νέα Δημοκρατία

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς παρέδωσε στους γραμματείς της Περιφερειακής Επιτροπής και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Τάσο Αποστολόπουλο και Αντώνη Γιαννακόπουλο, κείμενο που επεξεργάστηκε ο ίδιος και οι συνεργάτες του με τίτλο «Οι δεσμεύσεις και οι διαψεύσεις του κ. Καραμανλή για τη Μεσσηνία».

Στο κείμενο αυτό συγκρίνονται οι δεσμεύσεις που ανέλαβε ο πρωθυπουργός στην προεκλογική ομιλία του στην Καλαμάτα στις 25-2-2004 για θέματα που αφορούν ειδικά τη Μεσσηνία, με τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο νομό στους 20 μήνες διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ. Αποτελεί συμβολή του βουλευτή Μεσσηνίας και των συνεργατών του στη γενικότερη επεξεργασία της “βίβλου αναξιοπιστίας” της Ν.Δ. για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τα περιφερειακά όργανα του κινήματος. Θυμίζουμε ότι ο κ. Κουσελάς είχε προτείνει την επεξεργασία “βίβλου αναξιοπιστίας” κατά περιφέρεια στον πρόεδρο του κινήματος Γιώργο Παπανδρέου, κατά τη συνάντηση του τελευταίου με βουλευτές του α’ θερινού τμήματος της Βουλής, το καλοκαίρι.

Η παρουσίαση του κειμένου «Οι δεσμεύσεις και οι διαψεύσεις του κ. Καραμανλή για τη Μεσσηνία» θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου του κ. Κουσελά, στο ξενοδοχείο “Rex”, αύριο στις 11 το πρωί.