Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 22/7/2005

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005

ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Σύμφωνος ο Γ. Παπανδρέου για «Μαύρη Βίβλο»
Και αναπτυξιακό συνέδριο Πελοποννήσου

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005

«Τέθηκε θέμα Μάνου – Ανδριανόπουλου
ΔΕΙΠΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005

«ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ Α΄ ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ
Τα είπαν φιλικά στο Καστρί … τσουγκρίζοντας με τον Γιώργο!»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005

Ο Κουσελάς στη συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου

To κόστος για τη Ν.Δ., για το ωράριο των καταστημάτων και για το εργασιακό, θα γίνει πιο μεγάλο το επόμενο διάστημα, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και συμφώνησε με την ανάγκη ουσιαστικής παρέμβασης του κόμματός του στην ελληνική περιφέρεια.

Οι τοποθετήσεις του αυτές έγιναν προχθές το βράδυ, στη συνάντησή του με τους βουλευτές του Α‘ Θερινού Τμήματος, όπου μετείχε και ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουσελάς.

Στη συζήτησή του με τον κ. Κουσελά ο Γ. Παπανδρέου συμφώνησε για τη δημιουργία “Μαύρης Βίβλου”, όπου θα καταγράφεται αναλυτικά για το τι είχε δεσμευτεί η Ν.Δ. σε κάθε Περιφέρεια της χώρας και το τι κάνει σήμερα ως κυβέρνηση. Επίσης, υιοθέτησε την πρόταση της οργάνωσης Αναπτυξιακών Συνεδρίων σε κάθε Περιφέρεια, με τη συμμετοχή όχι μόνο στελεχών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και εκπροσώπων φορέων και κυρίως των κατά τόπους πανεπιστημίων και ΤΕΙ, ώστε τα συνέδρια αυτά να οργανωθούν καλύτερα και να καλύπτουν και την τεχνοκρατική πρόταση για την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στις τρέχουσες εξελίξεις, διαβεβαίωσε τους βουλευτές του κόμματός του ότι από το Σεπτέμβριο θα υψώσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους απέναντι στην κυβέρνηση της Ν.Δ.