Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 21/5/2005

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 21 ΜΑΙΟΥ 2005
(Απόσπασμα δημοσιεύματος)

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ
Διάσταση απόψεων μεταξύ βουλευτών Πα.Σο.Κ και Νέας Δημοκρατίας
του χάρη Χαραλαμπόπουλου

Σε μείζον πολιτικό θέμα έχει εξελιχθεί πλέον η υπόθεση της κατασκευής του εργοστασίου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στο Ακριτοχώρι, ενόψει μάλιστα και της σημερινής συγκέντρωσης κατοίκων και φορέων στις 11.00 το πρωί, οι οποίοι θα διαδηλώσουν την αντίθεση τους σε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι βουλευτές της Ν.Δ. υποστηρίζουν από την πλευρά τους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κατασκευαστεί η μονάδα, ενώ ο συνάδελφος τους, του Πα.ΣοΚ., Δημ. Κουσελάς, εξέφρασε χθες την άποψη ότι τίποτε δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Δημ. Κουσελας

Από τελείως διαφορετική πλευρά ήταν η προσέγγιση του βουλευτή του Πα.Σο.Κ Δημ. Κουσελά. Σύμφωνα με τη δήλωση του, η επένδυση αποτελεί βόμβα στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας και είναι ασύμβατη με την ανάπτυξη του νομού. Ο κ. Κουσελάς είπε πως «τίποτε δεν έχει τελειώσει. Συναντήθηκα με τον κ. Σίουφα στη βουλή και μου είπε πως η κυβέρνηση μελετά το θέμα και δεν έχει λάβει ακόμη τις αποφάσεις της». Καταλήγοντας, κάλεσε τους Μεσσήνιους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο ακριτοχώρι, ώστε να υπάρξει αρνητικό μήνυμα για την επένδυση που θα βλάψει τα συμφέροντα της Μεσσηνίας και της Πυλίας.