Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6/5/2005
Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 06 ΜΑΪΟΥ 2005

« ΚΑΦΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Επίσκεψη του Δημήτρη Κουσελά»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 06 ΜΑΪΟΥ 2005

«Επίσκεψη Κουσελά στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 06 ΜΑΪΟΥ 2005

«Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΚΟΥΣΕΛΑ
Χάρη στον εθελοντισμό λειτουργεί το ΚΑΦΚΑ
»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  06 ΜΑΪΟΥ 2004

« Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ»

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 06 ΜΑΪΟΥ 2005

Το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών επισκέφθηκε χθες ο Δ.Κουσελας

Ο, επισκέφθηκε την Πέμπτη 5/5/2005 Το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών επισκέφθηκε χθες ο Βουλευτής Μεσσηνίας του Πα.Σο.Κ. Δημήτρης Κουσελάς, συνοδευόμενος από τον Χαράλαμπο Στυλιανό, πρώην μέλος του Δ. Σ. Του ΚΑΦΚΑ.

Κατά την επίσκεψη του στο ΚΑΦΚΑ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού του Συμβουλίου κ. Δεμπεγιώτη και άλλα στελέχη του Ιδρύματος και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει.

Σήμερα το ΚΑΦΚΑ φιλοξενεί 47 ασθενείς κλειστής νοσηλείας και 10 ακόμη που μεταφέρονται καθημερινά με το λεωφορείο. Οι δυνατότητες που έχει είναι πολύ μεγαλύτερες, γιατί διαθέτει υποδομές 116 κλινών με τον ξενώνα. Τα μηχανήματα αποκατάστασης και ολόκληρος ο τεχνολογικός εξοπλισμός που αγοράστηκαν το 1999 είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως πολλά από αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν γιατί δεν υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό. Αυτή την στιγμή το σύνολο του προσωπικού ανέρχεται στα 33 άτομα, ενώ ο νέος Οργανισμός προβλέπει 53 οργανικές θέσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος έχει προτείνει από τις 28/11/2003 στο ΠΕΣΥΠ το νέο οργανισμό, όμως μέχρι σήμερα δεν έχει εγκριθεί. Το ΚΑΦΚΑ λειτουργεί χάρη στον εθελοντισμό και τις άοκνες προσπάθειες του προσωπικού του.

Ο κ. Κουσελάς αφού άκουσε προσεκτικά τον Πρόεδρο και περιηγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στη Βουλή προκειμένου η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει άμεσα και χωρίς άλλες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις το μείζον ζήτημα της έλλειψης προσωπικού.