Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 14/9/2006
Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006

«Αύξηση κονδυλίων και λοιπών
παροχών σε ΑμΕΑ ζητά ο κ. Κουσελάς»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006

«Αναφορά Κουσελά για τα ΑμΕΑ»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006

«Αύξηση κονδυλίων για τα άτομα
με ειδικές ανάγκες, ζητά ο Δ. Κουσελάς
»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006

«ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΥΣΕΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Να αυξηθούν τα κονδύλια και οι παροχές στα ΑμΕΑ
»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Κονδύλια και παροχές για τα άτομα με ειδικές ανάγκες ζητά ο Δ. Κουσελάς

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, με θέμα την αύξηση των κονδυλίων για Ατομα με Ειδικές Ανάγκες ενόψει της κατάρτισης του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2007. Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

« Κύριε Υπουργέ

Σας διαβιβάζω υπομνήματα αιτημάτων της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες που αφορούν στην οικονομική ενίσχυση του αναπηρικού κινήματος και στη λήψη άλλων αναγκαίων οικονομικών και λοιπών μέτρων για τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες ενόψει της κατάρτισης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2007.

Είναι αυτονόητο ότι, τα άτομα με ειδικές ανάγκες αποτελούν την πλέον ευαίσθητη κοινωνική ομάδα για τη στήριξη της απαιτείται οργανωμένη μέριμνα και λήψη μέτρων από την Πολιτεία.

Κατά συνέπεια, θα παρακαλούσα, ενόψει της διαμόρφωσης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το έτος 2007, να ληφθούν σοβαρά υπ΄όψη τα υποβληθέντα αιτήματα της εν λόγω Συνομοσπονδίας, να εγκριθεί η αύξηση του κονδυλίου επιχορήγησης σε ποσό που να καλύπτει τις ανάγκες του αναπηρικού κινήματος, σε συνάρτηση και αντιστοιχία με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να καταστεί δυνατή η εξασφάλιση της ποιότητας της ζωής των ατόμων με αναπηρία