Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28/7/2006
Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006

«Απάντηση Γιαννόπουλου σε Κουσελά
για έλλειψη προσωπικού ασθενοφόρων»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006

«Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Με... αυτόματο πιλότο τα ασθενοφόρα στη Μεσσηνία;
»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006

«ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Αοριστίες του υπουργείου για τα ασθενοφόρα»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Με…αυτόματο πιλότο τα ασθενοφόρα στη Μεσσηνία;

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Γιαννόπουλος απάντησε σε Ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Κουσελά, με θέμα την απαράδεκτη έλλειψη προσωπικού ασθενοφόρων στη Μάνη και γενικότερα στο Νομό Μεσσηνίας.

Σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Υφυπουργού, ο Μεσσήνιος βουλευτής δήλωσε τα εξής:

« Φαίνεται πως ο κ. Υφυπουργός δεν έκανε καν τον κόπο να διαβάσει την Ερώτησή μου, που με αφορμή το θάνατο από ανακοπή Βρετανού τουρίστα στη Στούπα της Μεσσηνιακής Μάνης, του έθετε κυρίως το ερώτημα τι θα γίνει με την κάλυψη των ελλείψεων σε προσωπικό και σε ασθενοφόρα στη συγκεκριμένη – και ιδιαίτερα τουριστική- περιοχή και στο Νομό μας γενικότερα.

‘Όπως στην Απάντησή του σε παλαιότερη Ερώτησή μου, ο κ. Υφυπουργός θεωρεί επαρκή την κάλυψη του Νομού μας από το ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας. Κατά τα λοιπά, εξακολουθεί να υπόσχεται αόριστα την προμήθεια ασθενοφόρων και για το Νομό μας στο μέλλον, αποφεύγοντας επιμελώς να απαντήσει στα συγκεκριμένα ερωτήματα που του τέθηκαν για τις ελλείψεις σε πληρώματα ασθενοφόρων!

Εκτός πια και αν τα καινούργια ασθενοφόρα μπορούν να οδηγούνται και να εξυπηρετούν τους συμπολίτες μας χωρίς πληρώματα, με… αυτόματο πιλότο! »