Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 10/5/2006

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2006

«ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Ο Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΖΗΤΑ
Να διασφαλιστεί η κάλυψη των ασφαλισμένων
του ΙΚΑ Τριφυλίας για μικροβιολογικές εξετάσεις»

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 10 ΜΑΪΟΥ 2006

«Ο Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑ
Κάλυψη ασφαλισμένων ΙΚΑ περιοχής
Τριφυλίας για μικροβιολογικές εξετάσεις»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 10 ΜΑΪΟΥ 2006

«ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΥΣΕΛΑ
Κάλυψη του ΙΚΑ στην Τριφυλία»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 10 ΜΑΪΟΥ 2006

«ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Να διασφαλιστεί η κάλυψη των ασφαλισμένων του ΙΚΑ»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 10 ΜΑΪΟΥ 2006

Αναφορά Κουσελά για τους ασφαλισμένους της Τριφυλίας

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, με θέμα την ανεπαρκή κάλυψη των ασφαλισμένων ΙΚΑ επαρχίας Τριφυλίας Νομού Μεσσηνίας για μικροβιολογικές εξετάσεις

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Σας διαβιβάζω την από 26-4-2006 Επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τριφυλίας προς τον Διοικητική του ΙΚΑ κ. Βαρθολομαίο, με την οποία ζητείται η άμεση αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ της ευρύτερης περιοχής. Ειδικότερα, παρ’ ότι η εξυπηρέτηση από τα συμβεβλημένα μικροβιολογικά εργαστήρια στην Κυπαρισσία είναι άμεση και άριστη, το επιβληθέν μειωμένο πλαφόν στις εξετάσεις δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, διότι, σε αντίθεση με τα ισχύοντα για άλλα ταμεία, δεν έχουν ελευθερία επιλογής του συμβεβλημένου εργαστηρίου για τις εξετάσεις τους.

Παρακαλώ να δείτε θετικά και να μεριμνήσετε άμεσα για την επίλυση των προβλημάτων που θέτει με το ως άνω έγγραφό του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Τριφυλίας, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και η οικονομική επιβάρυνση των πολυάριθμων ασφαλισμένων της περιοχής και να διασφαλιστεί η πληρέστερη δυνατή κάλυψή τους. »