Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 5/4/2006

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006

Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ
"Να παραδοθούν το ταχύτερο στους δικαιούχους
οι εργατικές κατοικίες στον οικισμό Καλαμάτα 2"

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006

"ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΥΣΕΛΑ
Να παραδοθούν το ταχύτερο
οι εργατικές κατοικίες στον οικισμό "Καλαμάτα 2"

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006

"ΖΗΤΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Να παραδοθούν σύντομα οι εργατικές
κατοικίες στον οικισμό
"Καλαμάτα 2"

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006

Eπίσπευση παράδοσης των 132 κατοικιών
ΠAPEMBAΣH KOYΣEΛA

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, προς τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, ζητώντας να επισπευσθεί και να προσδιοριστεί η ημερομηνία παράδοσης στους δικαιούχους τους των 132 εργατικών κατοικιών του οικισμού «Καλαμάτα 2».

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Οι 132 εργατικές κατοικίες στον οικισμό «Καλαμάτα 2», στην Καλαμάτα Νομού Μεσσηνίας είχε προγραμματιστεί να παραδοθούν στον ΟΕΚ, από την κατασκευάστρια εταιρεία «Θεμελιακή», το Νοέμβριο του 2005.

Ωστόσο, ακόμα και σήμερα οι κατοικίες αυτές δεν έχουν παραδοθεί στον ΟΕΚ, επειδή πολλές εργασίες ολοκλήρωσης των κατοικιών, καθώς και η ηλεκτροδότησή τους, παρέμεναν σε εκκρεμότητα.

Επειδή οι δικαιούχοι αυτών των κατοικιών είναι άτομα με χαμηλό εισόδημα και με αυξημένες στεγαστικές ανάγκες, τα οποία επιβαρύνονται σε σημαντικό βαθμό μέχρι να τους παραδοθούν οι κατοικίες, που ήδη έχουν σημαντικά καθυστερήσει.

Ερωτάται ο κ. υπουργός:

- Για ποιους λόγους καθυστέρησε η παράδοση των εν λόγω εργατικών κατοικιών στον ΟΕΚ, έναντι της αρχικά προβλεφθείσας προθεσμίας;

- Πότε αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες, συμπεριλαμβανομένης και της διαμόρφωσης των κοινόχρηστων χώρων και υποδομών, ώστε να παραδοθούν οι 132 εργατικές κατοικίες όχι μόνο στον ΟΕΚ, αλλά και στους τελικούς τους δικαιούχους;».