Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 14/2/2006
Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006

«Ο Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΖΗΤΑ
Οικονομική ενίσχυση Δήμου Θουρίας
για αποκατάσταση ζημιών από κακοκαιρία»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006

«ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΖΗΤΑ:
Πρόσθετη ενίσχυση για τις ζημιές
από την κακοκαιρία στη Θουρία»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006

«Ο Κουσελάς στηρίζει αίτημα της Θουρίας»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006

Δ.ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Ζητά Πρόσθετη ενίσχυση του Δήμου Θουρίας
για την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, ζητώντας να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δήμου Θουρίας, για τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ώστε να αντιμετωπισθούν οι πρόσθετες δαπάνες του για την αποκατάσταση ζημιών από έντονα καιρικά φαινόμενα .

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Σας διαβιβάζω το με αρ. πρωτ. 493/9-2-2006 έγγραφο του Δημάρχου Θουρίας Ν. Μεσσηνίας, με το οποίο ζητείται η καταβολή ενίσχυσης του Δήμου με το ποσό των 100.000 ευρώ για έργα αποκατάστασης των ζημιών στην αγροτική και δημοτική οδοποιϊα και στο δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων, οι οποίες προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις του μηνός Δεκεμβρίου και από τις χιονοπτώσεις των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2006.

Παρακαλώ να εξετάσετε θετικά το εύλογο αίτημα του Δημάρχου, διότι, όπως εκτίθεται και στο συνημμένο έγγραφο, ο εν λόγω Δήμος επλήγη σοβαρά από την κακοκαιρία και αναγκάστηκε να προβεί σε έκτακτες εργασίες αποκατάστασης ζημιών, καθώς και σε απολύτως αναγκαία έργα προστασίας των υποδομών, για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων στην υγεία και στην ασφαλή μετακίνηση των επισκεπτών και των δημοτών του».