Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/12/2008

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ  24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ   2008
Αναφορά του Δημήτρη Κουσελά για το πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου διάγνωσης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού.

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ  24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ   2008
Αναφορά του  Κουσελά για συνέχιση προγράμματος πρόληψης του καρκίνου.

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ   2008
Ερώτηση για  πρόγραμμα Ιδρύματος Ογκολογίας.

Αναφορά του Δημήτρη Κουσελά για το πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου διάγνωσης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ζητώντας να διασφαλιστεί η συνέχιση του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στον Νομό Μεσσηνίας.

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Σας διαβιβάζω αντίγραφο ομόφωνου ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, με το οποίο ζητείται η συνέχιση από το Εθνικό ‘Ιδρυμα Ογκολογίας του Προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού.

Παρακαλώ να μεριμνήσετε για την ικανοποίηση αυτού του εύλογου αιτήματος του Δ.Σ. Καλαμάτας, δεδομένου ότι το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιείται στο Νομό μας από το 1981 και έχει προσφέρει τα μέγιστα στον γυναικείο πληθυσμό της Μεσσηνίας για την αναγκαία τακτική και συστηματική εξέταση, σώζοντας ζωές με την έγκαιρη πρόγνωση και αντιμετώπιση περιστατικών σε αρχικό στάδιο. »