Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 13/10/2007

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2007

«Συναντήσεις Κουσελά στις πυρόπληκτες περιοχές»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2007

«Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Συνάντηση με τα Τοπικά Συμβούλια πυρόπληκτων
περιοχών της Μεσσηνίας
»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2007

«Συνάντηση Κουσελά με τα Τοπικά Συμβούλια»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007

«Περιοδεία Κουσελά στα πυρόπληκτα»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Συνάντηση με τα τοπικά συμβούλια πυρόπληκτων περιοχών της Μεσσηνίας

Με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωσή του για την πορεία υλοποίησης των δεσμεύσεων της Κυβέρνησης για τις πυρόπληκτες περιοχές και την καταγραφή των υπαρχόντων προβλημάτων, ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Κουσελάς προγραμματίζει σειρά συναντήσεων και περιοδειών στις πυρόπληκτες περιοχές. Το Σάββατο 13-10-2007 στις 6 μ.μ. ο κ. Κουσελάς θα επισκεφθεί τη Νέδουσα και στη συνέχεια την Αλαγονία και τις Πηγές. Στις 7.00 μ.μ. θα συναντηθεί με τα Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών Διαμερισμάτων : Αλαγονίας, Νέδουσας, Πηγών, Αρτεμισίας, Λαδά και Καρβελίου, στο εξοχικό Κέντρο «Θεοτόκος».

Τέλος, την Κυριακή στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Τοπικά Συμβούλια των πυρόπληκτων Δημοτικών Διαμερισμάτων στο Δημαρχείο Οιχαλίας.

Με τις παραπάνω συσκέψεις και με όσες θα ακολουθήσουν για την κάλυψη όλων των πυρόπληκτων περιοχών της Μεσσηνίας, θα δοθεί η δυνατότητα διαμόρφωσης ολοκληρωμένης και σαφούς εικόνας για την κατάσταση και τις προτεραιότητες των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, προκειμένου ο κ. Κουσελάς να προχωρήσει στην ανάληψη των αναγκαίων πρωτοβουλιών μέσα και έξω από τη Βουλή στο αμέσως επόμενο διάστημα.