Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19/8/2007

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2007

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ

Πλήρης είναι η διάσταση μεταξύ των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στην Καλαμάτα τον Φεβρουάριο του 2004 και των όσων πραγματοποιήθηκαν στα τρεισήμισι χρόνια που πέρασαν.

Οι αγρότες όχι μόνο βίωσαν την πλήρη διάψευση της υπόσχεσης «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά», αλλά και το «μπάχαλο» με τις επιδοτήσεις, τη μείωση του εισοδήματος και την αβεβαιότητα για το μέλλον τους, ελλείψει και του στοιχειώδους σχεδιασμού από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. για την αντιμετώπιση των προκλήσεων  της νέας ΚΑΠ.

Τα έργα του εθνικού οδικού δικτύου επιβαρύνθηκαν με ένα χρόνο καθυστέρησης, ενώ δεν είδαμε να παραδίδεται ούτε ένα μέτρο καινούργιου δρόμου στο Νομό μας!

Το ΤΕΙ συρρικνώνεται, στην Υγεία η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, η ανασφάλεια είναι πανταχού παρούσα και η ανεργία στα ύψη.

Οι  Μεσσήνιοι είδαν σε όλους τους τομείς την ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης Καραμανλή και βίωσαν μια πολιτική που χειροτέρεψε την οικονομική και κοινωνική τους κατάσταση.

Κάθε μέρα που περνάει συνειδητοποιούν ότι το αύριο θα είναι πολύ χειρότερο από το σήμερα. Η απογοήτευση μεγάλου μέρους ψηφοφόρων της Ν.Δ. σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι εμφανής.

Αυτή την απογοήτευση και αγανάκτηση, σε σημαντικό βαθμό θα εισπράξει το ΠΑ.ΣΟ.Κ., που έδειξε ότι έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του παρελθόντος, έχει ένα σύγχρονο πρόγραμμα με απαντήσεις στα σημερινά προβλήματα και μια ηγεσία που μπορεί να εγγυηθεί μια νέα πορεία.

Περιμένουμε λοιπόν ότι η δύναμη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Μεσσηνία θα αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές και θα συμβάλλει έτσι στη μεγάλη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις 16-09-2007.