Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 10/8/2007

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2007

«Αναφορά Κουσελά για την αλλαγή δρομολογίων
των τοπικών τρένων»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007

«Αναφορά Κουσελά»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007

«ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΥΣΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ
Ζητά εξηγήσεις για την αλλαγή δρομολογίων
των τοπικών τρένων»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2007

«Ο Κουσελάς για τα δρομολόγια του τρένου»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Αναφορά για την αλλαγή δρομολογίων των τοπικών τρένων

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, ζητώντας εξηγήσεις για την αλλαγή δρομολογίων των τρένων που έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία πολλών κατοίκων του νομού Μεσσηνίας.

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Σας διαβιβάζω φωτοαντίγραφα καταγγελίας κατοίκου του χωριού Σκάλας του Νομού Μεσσηνίας και το από 25-7-2007 δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας σχετικά με την αυθαίρετη αλλαγή των δρομολογίων των τρένων και την κατάργηση ορισμένων από αυτά.

Όπως επισημαίνεται, η αλλαγή των δρομολογίων των τρένων, που εξυπηρετεί πολλούς δήμους του Νομού Μεσσηνίας, όπως είναι οι δήμοι Θουρίας, Άριος, Ιθώμης, Μελιγαλά, Ανδανίας και φτάνει μέχρι την Κυπαρισσία, θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην μετακίνηση των κατοίκων των παραπάνω περιοχών, που επιλέγουν να χρησιμοποιούν το τρένο προκειμένου να έχουν φθηνή και άνετη πρόσβαση στις εργασίες τους, τους γιατρούς, τις αγορές, τα σχολεία, κλπ.

Ο ανωτέρω καταγγέλλων, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δηλώνει ότι έχουν συγκεντρωθεί πολλές υπογραφές, όχι μόνο των κατοίκων του χωριού Σκάλας, αλλά και άλλων χωριών που εξυπηρετούνται από τα τοπικά τρένα, για να εκδηλώσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για την αλλαγή των δρομολογίων.

Παρακαλώ να επιδείξετε την δέουσα προσοχή και να μεριμνήσετε για την άμεση επαναφορά των δρομολογίων των τρένων που αποτελούν το πλέον φθηνό και οικολογικό μέσο για την εξυπηρέτηση ων πολιτών. Έτσι, θα επαληθευτούν, αφενός μεν οι εξαγγελίες σας- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ- αλλά κυρίως θα επανέλθει η ομαλή εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, των οποίων η καθημερινότητα έχει αναστατωθεί».