Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6/8/2007

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΚΥΝΗΓΙ, ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ».

Αγαπητοί  φίλοι,

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζω την έκδοσή σας για το κυνήγι, το ψάρεμα και το περιβάλλον.

Από μικρός αγάπησα τη φύση, τη θάλασσα και τις ομορφιές της Μεσσηνίας. Το κυνήγι και το ψάρεμα είναι τα αγαπημένα μου χόμπι, που με χαλαρώνουν και μου προσφέρουν όμορφες στιγμές στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που μου αφήνουν οι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις.

Οι σωστοί και συνειδητοποιημένοι κυνηγοί και ψαράδες οφείλουν να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος, του δασικού και του θαλάσσιου πλούτου με τον οποίο είναι ιδιαίτερα προικισμένος ο Νομός μας. Και τούτο προϋποθέτει συλλογική δράση, σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων μας.

Τα θηράματα δεν είναι αυτοσκοπός. Αξία έχει «το ωραίο ταξίδι», που λέει και ο Ποιητής, η αναζήτηση, η παρέα, η απόλαυση της απαράμιλλης ομορφιάς της θάλασσας και του φυσικού πλούτου της Μεσσηνίας μας, οι ζεστές και ανθρώπινες στιγμές και οι (πέρα για πέρα αληθινές�) εμπειρίες που μοιραζόμαστε μεταξύ μας οι κυνηγοί και οι ψαράδες!

Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αξιέπαινη πρωτοβουλία σας  θα   συμβάλει στην αναγκαία προβολή της φυσικής ομορφιάς, των ψαρότοπων και των κυνηγότοπων της Μεσσηνίας και, κυρίως, στο να έχουμε ακόμα περισσότερους ενεργούς, ενημερωμένους και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους πολίτες, με στενούς δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ τους. 

Ολόθερμες ευχές για καλή επιτυχία!