Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/5/2007

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 17 ΜΑΪΟΥ  2007

«Συνάντηση Δ. Κουσελά με Κ. Δημόπουλο»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 17 ΜΑΪΟΥ 2007

«Συνάντηση Κουσελά με τον Πρόεδρο
του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2007

«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΣΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 17 ΜΑΪΟΥ 2007

«Συνάντηση του Δημήτρη Κουσελά με τον
πρόεδρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 17 ΜΑΪΟΥ 2007

Συνάντηση Κουσελά  με τον Κων. Δημόπουλο

Με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κών. Δημόπουλο συναντήθηκε ο βουλευτής Δημ. Κουσελάς.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν στη λήξη, στις 31/8/2007, των συμβάσεων του διοικητικού και του τεχνικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, λόγω έλλειψης χρηματοδότησής τους από τα έργα ΕΠΕΑΕΚ.

Ο Μεσσήνιος βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Δημόπουλο για την Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το σοβαρό αυτό θέμα και ο κ. Δημόπουλος ενημέρωσε τον κ. Κουσελά για τις δικές του ενέργειες και για τις συναντήσεις που είχε με τους αρμόδιους Υπουργούς, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Και οι δυο συμφώνησαν ότι απαιτείται όχι απλά παράταση των συμβάσεων, αλλά μόνιμη και οριστική λύση, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου και στην κατεύθυνση αυτή, θα αναλάβουν τις αναγκαίες πρωτοβουλίες.

Επίσης, αναφέρθηκαν στη δημιουργία φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου στην Καλαμάτα και ο κ. Δημόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Κουσελά ότι το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα προχωρήσει στη δημιουργία 5 φοιτητικών Εστιών στις πρωτεύουσες των Νομών, σε οικόπεδα και χώρους που ήδη έχουν διασφαλιστεί.