Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 12/5/2007

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 12 ΜΑΪΟΥ  2007

«Ενίσχυση της Αστυνομίας στη Μεσσηνία
ζητά ο Δ. Κουσελάς
»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 12 ΜΑΪΟΥ 2007

«ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Να ενισχυθεί με το απαραίτητο προσωπικό
»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 12 ΜΑΪΟΥ 2007

«ΔΗΜ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Χρειάζονται αστυνομικοί
»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 12 ΜΑΪΟΥ 2007

Στη Βουλή οι ελλείψεις
ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ

O βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Δημήτρης Κουσελάς κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, ζητώντας του να ικανοποιήσει τα αιτήματα της �Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μεσσηνίας για ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών με επιπλέον αστυνομικούς (σήμερα διαπιστώνεται έλλειψη προσωπικού της τάξης του 10% τουλάχιστον), προκειμένου να διασφαλίζεται επαρκής αστυνόμευση και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στον Νομό, αλλά και καλύτερη ανταπόκριση της Αστυνομίας στο εύλογο αίτημα των πολιτών για ισχυρότερη και καθημερινή παρουσία της, ιδιαίτερα στις αγροτικές περιοχές.

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Σας διαβιβάζω το από 6-5-2007 έγγραφο της �Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μεσσηνίας, το οποίο αναφέρεται στη σημαντική προσφορά των υπηρετούντων αστυνομικών για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, αλλά και στις σημαντικές ανάγκες περαιτέρω ενίσχυσης της ΕΛ.ΑΣ. στον νομό.

Παρακαλώ να εξετάσετε τα αιτήματα που εκτίθενται στο συνημμένο με τη δέουσα μέριμνα και προσοχή, διότι η αναγκαία στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών με αστυνομικούς, επιπλέον των αφικνουμένων με τις τακτικές μεταθέσεις, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αναβαθμισμένη ανταπόκριση της ΕΛ.ΑΣ στις ανάγκες των πολιτών της Μεσσηνίας».