Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3/5/2007

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 03 ΜΑΪΟΥ  2007

«Ο Δ. Κουσελάς για το μισθολόγιο
των στρατιωτικών
»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 03 ΜΑΪΟΥ 2007

«ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΥΣΕΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης
για το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών
»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 03 ΜΑΪΟΥ 2007

«ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης
για το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών
»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 03 ΜΑΪΟΥ 2007

«Ο Δημ. Κουσελάς για το μισθολόγιο
των στρατιωτικών
»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 03 ΜΑΪΟΥ 2007

Κουσελάς:
Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών

O βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Δημήτρης Κουσελάς κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Εθνικής �Αμυνας, ζητώντας την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της Κυβέρνησης σχετικά με το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών και την άμεση κατάθεση στη Βουλή του αντίστοιχου νομοσχεδίου, το οποίο ήταν έτοιμο από τον περασμένο Μάϊο, επρόκειτο να προωθηθεί για ψήφιση τον Οκτώβριο του 2006 και να ισχύσει από την 1-1-2007.

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Σας διαβιβάζω το με αρ. πρωτ. 251/23-4-2007 έγγραφο του Συλλόγου Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α, το οποίο αναφέρεται στο εύλογο αίτημά τους να τηρηθούν οι προεκλογικές εξαγγελίες και οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης σχετικά με το νέο Μισθολόγιο του στρατιωτικού προσωπικού και να κατατεθεί το ταχύτερο δυνατόν το σχετικό σχέδιο νόμου το οποίο, ενώ ήταν έτοιμο από τον περασμένο Μάϊο, μετατράπηκε σε� 5 και κατόπιν σε 2 σχέδια μισθολογίου, χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρξει εξέλιξη στο σοβαρό αυτό θέμα.

Παρακαλώ να εξετάσετε τους προβληματισμούς και τα αιτήματα που εκτίθενται στο συνημμένο με τη δέουσα μέριμνα και προσοχή, διότι τουλάχιστον 550.000 στρατιωτικοί, εν ενεργεία και σε αποστρατεία, καθώς και οι οικογένειές τους αισθάνονται ότι εμπαίζονται, αφού 3 χρόνια μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, δεν προχωρούν οι αναγκαίες βελτιώσεις στις αποδοχές τους, ούτε η κατάθεση του σ.ν. για το νέο μισθολόγιό τους στη Βουλή.»