Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2/2/2007

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

«Κουσελάς για τον οδικό άξονα Κορίνθου-
Τριπόλης-Καλαμάτας
»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

«ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ
Ικανοποίηση για τον οδικό άξονα Κορίνθου-
Τρίπολης-Καλαμάτας
»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

«Δήλωση του Δημήτρη Κουσελά για τον οδικό
άξονα Κορίνθου-Τρίπολης-Καλάματας
»

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

«Ναι μεν, αλλά, από Κουσελά
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥΦΛΙΑ
»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

ΔΗΜ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ
Ικανοποίηση, κριτική και... επαγρύπνηση

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης για τον οδικό άξονα Κορίνθου � Τρίπολης-Καλαμάτας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως πολίτης της Μεσσηνίας αισθάνομαι ικανοποίηση που επιτέλους κάτι αρχίζει να κινείται σ� αυτό το σημαντικό για τον Νομό μας έργο, μετά τη «χειμερία νάρκη» στην οποία το είχε μέχρι σήμερα καταδικάσει η Κυβέρνηση με τις σοβαρές καθυστερήσεις της στη διαμόρφωση των τευχών δημοπράτησης και στη διαδικασία επιλογής των αναδόχων, λόγω των αλλαγών που επέβαλε στο σύστημα ανάδειξή τους. Αυτές είχαν ως συνέπεια την καθυστέρηση έναρξης του έργου τουλάχιστον για ένα έτος, κάτι που η Κυβέρνηση επιμελώς αποσιωπά.

Επομένως, δεν δικαιολογούνται οι πανηγυρισμοί και οι προεκλογικής κατανάλωσης τυμπανοκρουσίες, για έργα που ακόμα δεν τα είδαμε και τα οποία θα έπρεπε, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού στην Καλαμάτα να ξεκινήσουν «άμεσα», δηλαδή στην αρχή της κυβερνητικής του θητείας και όχι, εδώ που φτάσαμε, προς το τέλος της.

Σε ότι με αφορά, θα συνεχίσω να παρακολουθώ από κοντά το θέμα, όπως έπραξα και όλο αυτό το διάστημα με Ερωτήσεις και παρεμβάσεις μου στη Βουλή, ώστε να μη γίνουν «λάστιχο» τα χρονοδιαγράμματα και να ολοκληρωθεί, επιτέλους, αυτό το απαραίτητο για τη Μεσσηνία μας έργο! »