Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 5/8/2008

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2008
"Αναφορά  Δ. Κουσελά για βάση κινητής τηλεφωνίας."  "

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2008
"Αναφορά Δ. Κουσελά για κεραία κινητής τηλεφωνίας  "

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2008
"Δ. Κουσελάς "
" Βάση κινητής τηλεφωνίας στη θέση Αλώνι
 Πολυλόφου του  Δήμου Ανδρούσας"

Εφημερίδα ΦΩΝΗ  05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2008
"Αναφορά του Δ. Κουσελά"
"Να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την
εγκατάσταση  κεραίας κινητής στον Πολύλοφο"

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ  05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ   2008

Αναφορά του Δημήτρη Κουσελά για την εγκατάσταση βάσης κινητής τηλεφωνίας στη θέση Αλώνι του Δ.Δ. Πολυλόφου του Δήμου Ανδρούσας

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., σχετικά με την ανάθεση εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη θέση Αλώνι του Δ.Δ. Πολυλόφου του Δήμου Ανδρούσας, ζητώντας άμεση αντιμετώπιση του θέματος για την προστασία της υγείας των κατοίκων της περιοχής.

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Σας διαβιβάζω αντίγραφα α) της 56/2008 Απόφασης του Δ.Σ. Δήμου Ανδρούσας, β) της 5/2008 ομόφωνης Απόφασης του Τ.Σ. Πολυλόφου Δήμου Ανδρούσας και γ) υπόμνημα κατοίκων και ιδιοκτητών κτημάτων του Δ.Δ. Πολυλόφου Δήμου Ανδρούσας, οι οποίοι αντιτίθενται στην ενέργεια της Εταιρείας τηλεπικοινωνιών Vodafone-Panafon ΑΕΕΤ να εγκαταστήσει σταθμό βάσης στη θέση Αλώνι του Δ.Δ. Πολυλόφου και σε έκταση 500 τ.μ.

Παρακαλώ να μεριμνήσετε για την άμεση αντιμετώπιση του θέματος, καθόσον τίθενται σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας και προστασίας των κατοίκων από τις ακτινοβολίες, ενώ σύμφωνα με τα συνημμένα δεν έχει κατατεθεί η προβλεπόμενη μελέτη για ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες και περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση.»