Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/4/2012

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ

Λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Εφμερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Εφημερίδα ΦΩΝΗ


Λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

 

Ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς επισκέφθηκε χθές τον Άρι,  την Σκάλα και τα Αρφαρά, όπου και συζήτησε με πολλούς κατοίκους για τα κεντρικά ζητούμενα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης και για τα προβλήματα των περιοχών αυτών. Στο επίκεντρο των συζητήσεων τέθηκε η έξαρση της εγκληματικότητας και οι κλοπές περιουσιών, που προκαλούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα στους κατοίκους και η αναγκαία αντιμετώπισή τους.

Ο Δημήτρης Κουσελάς ανέλαβε τη δέσμευση να αναδείξει το σημαντικό αυτό ζήτημα με επίκαιρη Επερώτηση στο Κοινοβούλιο, με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών κομμάτων, προκειμένου να υπάρξει η αναγκαία ισχυρή πολιτική βούληση και συνεργασία όλων των φορέων (Ελληνικής Αστυνομίας, Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, δικαστικών αρχών) για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Δεσμεύτηκε επίσης να στηρίξει την απόφαση των τοπικών φορέων για τη διεξαγωγή περιπόλων από τη Δημοτική Αστυνομία, με στόχο  την πρόληψη και την έγκαιρη καταστολή οποιασδήποτε αδικοπραξίας.

Τέλος, απευθυνόμενος ειδικά στους κατοίκους της Σκάλας, ο κ. Κουσελάς υπενθύμισε πρόσφατη παρέμβασή του, με Αναφορά στη Βουλή, για τις μονάδες που ρυπαίνουν. Δεσμεύτηκε να στηρίξει ενεργά τον αγώνα τους  για την αποτροπή λειτουργίας επιχειρήσεων που μολύνουν το περιβάλλον, όπως ήδη το έκανε στην περίπτωση της λειτουργίας λιγνιτορυχείου στην Ανατολική Πυλία.