Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 7/4/2012

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

Απάντηση του βουλευτή Δημήτρη Κουσελά

Απαράδεκτες οι δηλώσεις του νεοδημοκράτη δημάρχου Παναγιώτη Νίκα για παρεμβάσεις βουλευτών.

 

 


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΝΗ

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΠΑΝ. ΝΙΚΑ.ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΚΟΥΣΕΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΝΙΚΑ

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κουσελάς προς Νίκα για τους ... Μπαρμπάδες

 

Θα εκφράσει άραγε ο δήμαρχος Καλαμάτας την ίδια ενόχληση για τον κύριο Σαμαρά, ο οποίος ανέλαβε να μεσολαβήσει ώστε να δοθεί παράταση στα δάνεια των πυρόπληκτων που δεν έχουν εγγύηση του Δημοσίου;".

 Αυτό αναρωτιέται, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Δημήτρης Κουσελάς σε γραπτή δήλωση του, απαντώντας στην οξύτατη κριτική και του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα για παρεμβάσεις βουλευτών στην ένταξη έργων και στην αναφορά του για "μπαρμπάδες στην Κορώνη".

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε χθές από το πολιτικό γραφείο του Δ. Κουσελά αναφέροντας τα εξής:

«Αυτονόητο καθήκον του βουλευτή είναι να εξαντλεί κάθε δυνατότητα για να προωθούνται τα συμφέροντα του τόπου του, καθώς και να επιλύονται τα προβλήματα που του θέτουν φορείς του Νομού.

 
Άλλωστε για αυτό τον σκοπό, πολλοί φορείς, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Καλαμάτας, μας κοινοποιούν τις αποφάσεις και τα υπομνήματά τους, ζητώντας τις δικές μας παρεμβάσεις. Δεν ζητούν τον …«Μπάρμπα στην Κορώνη», αλλά το αυτονόητο, να στηριχθούν διεκδικήσεις τους και να προωθηθούν θέματα που συλλογικά απασχολούν τους φορείς και τους συμπολίτες μας.
 
Αναρωτιέμαι, λοιπόν, γιατί όψιμα ενοχλείται ο Δήμαρχος Καλαμάτας για τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις μου; Τι ακριβώς θα ήθελε; Να μη λύνονται τα προβλήματα ή μήπως όταν λύνονται με τη βοήθεια βουλευτών, να το οικειοποιείται ο ίδιος; Θα εκφράσει άραγε την ίδια ενόχληση για τον κύριο Σαμαρά, ο οποίος ανέλαβε να μεσολαβήσει ώστε να δοθεί παράταση στα δάνεια των πυρόπληκτων που δεν έχουν εγγύηση του Δημοσίου;»