Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15/3/2012

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑΡΡΟΣ

ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΕ ΚΟΥΣΕΛΑ

" Δεν πληρή τις προϋποθέσεις η επένδυση για τον λιγνίτη "

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

Απάντηση Μαγκριώτη σε Κουσελά για τις καθυστερήσεις στο Παραδείσια - Τσακώνα

και ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗς Ε.Ο ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Τελευταία ευκαιρία για νέο ξεκίνημα του ΠΑΣΟΚ

Δημήτρης Κουσελάς: «Η διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση του κινήματος, σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για το ΠΑΣΟΚ, παίρνει άλλα χαρακτηριστικά. Θα σηματοδοτήσει την αποφασιστικότητα των μελών και των φίλων της δημοκρατικής παράταξης για ένα νέο ξεκίνημα.
Ενα νέο ξεκίνημα με επικεφαλής τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ένα στέλεχος με γνώσεις και ικανότητες, που έδειξε ότι μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα για τη χώρα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ενα νέο ξεκίνημα που θα αναγνωρίζει τα λάθη και τις αδυναμίες του παρελθόντος και θα χαράσσει μια νέα στρατηγική για το μέλλον.
Με ένα ΠΑΣΟΚ που πρέπει να λειτουργήσει συλλογικά και να προχωρήσει σε μια εκ βάθρων ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα. Με ένα σαφές ιδεολογικό - πολιτικό στίγμα και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση. Γιατί πρέπει, επιτέλους, να δικαιωθούν οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών.
Καλώ όλους τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή για να δώσουμε όλοι μαζί το στίγμα με τη συμμετοχή μας στη νέα πορεία που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ και η χώρα».