Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/3/2012

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δηλώσεις Κουσελά για το αποτέλεσμα της κάλπης

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δήλωση του Δημήτρη Κουσελά για την εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Εφημερίδα ΦΩΝΗ Ο Δημήτρης Κουσελάς για την εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ο Δημήτρης Κουσελάς για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Για τη συμμετοχή και το αποτέλεσμα των εκλογών ανάδειξης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο  βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συμμετοχή των μελών και των φίλων του Κινήματος στη χθεσινή ψηφοφορία, σε εθνικό επίπεδο και ιδιαίτερα στη Μεσσηνία, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Έδειξε τη θέληση της κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ για ανάκαμψη, ανασύνταξη, νέα πορεία.

Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς το νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Ένα έργο που θα μπορέσει να φέρει σε πέρας με επιτυχία, στηριγμένος στην ενότητα και τη συστράτευση όλων.  Στο πρόσωπό του και αυτοί που πήγαν να ψηφίσουν αλλά και όσοι δεν πήγαν προσβλέπουν στην ανασύνταξη της κεντροαριστεράς και στη συγκρότηση ενός εθνικού σχεδίου για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ως πολιτικός νέας αντίληψης, πιστεύω ότι κομβικό ρόλο σ’ αυτό το σχέδιο πρέπει να έχει η νεολαία, για το μέλλον της οποίας οφείλουμε να διαμορφώσουμε τους καλύτερους όρους και τις προϋποθέσεις».