Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/5/2008

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 20  ΜΑΪΟΥ  2008
"Δηλώσεις Δ. Κουσελά "
"Νικητής το ίδιο το ΠΑΣΟΚ"

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 20  ΜΑΪΟΥ  2008
" Δήλωση του Βουλευτή Δημήτρη  Κουσελά 
  για την  εκλογή των νέων οργάνων του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία»  "

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 20 ΜΑΪΟΥ 2008
"Ενωμένο το ΠΑΣΟΚ δηλώνει ο Κουσελάς » "

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 20 ΜΑΪΟΥ 2008

Δήλωση του Δ. Κουσελά για την εκλογή των νέων οργάνων του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία.

Αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της διαδικασίας εκλογής των νέων οργάνων του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τις εκλογές της 18ης Μαϊου ολοκληρώθηκε μια σημαντική διαδικασία για τη δομή και τη λειτουργία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε περιφερειακό, νομαρχιακό και τοπικό επίπεδο.

Η διαδικασία αυτή δεν έχει νικητές και ηττημένους. Νικητής είναι το ίδιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που εξέλεξε όργανα με αυξημένο κύρος. Κύρος που απορρέει από τη μεγάλη συμμετοχή των χιλιάδων μελών και φίλων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που συμμετείχαν στις διαδικασίες και έστειλαν το δικό τους μήνυμα : το ΠΑ.ΣΟ.Κ. να προχωρήσει μπροστά ενωμένο και ανανεωμένο, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, αξιοποιώντας και δίνοντας ρόλο σε όλα τα στελέχη του.

Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους και αυτούς που εκλέχθηκαν και αυτούς που δεν εκλέχθηκαν, για την εθελοντική τους στράτευση, το ήθος και τον πολιτικό τους πολιτισμό.

Ως βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο νομό μας, θα συνεργαστώ και θα βοηθήσω τα νέα όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε όλα τα επίπεδα.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μπορεί και πρέπει να βρεθεί δίπλα στον πολίτη που δοκιμάζεται από την πολιτική της Ν.Δ., αλλά και από τα προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν, που αντί να επιλυθούν οξύνονται.

Με προτάσεις που να δίνουν απαντήσεις στα προβλήματα, με οδηγό το όραμά μας και με συνεχή αγώνα, μαζί με τους πολίτες, τους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες, θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. »