Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/9/2011

ΦΩΝΗ

ΤΟ "ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ" ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Ολοκλήρωση και λειτουργία του 5ου Δημοτικού Σχολείου


ΘΑΡΡΟΣ

Ολοκλήρωση και λειτουργία του 5ου Δημοτικού Σχολείου

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ο ΔΗΜ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του κ. Ταμπούρλο Σπύρο και το σύλλογο γονέων  & κηδεμόνων.
Οι παραπάνω ενημέρωσαν τον κ. Κουσελά για την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης της στέγης και της εν γένει ανακαίνισής του και ταυτόχρονα τον ευχαρίστησαν για την συμβολή του στην απρόσκοπτη χρηματοδότηση του έργου μέσα από τον Ο.Σ.Κ.
Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου που άσκησε αλλά και θετικών παρεμβάσεων στη Διοίκηση του Ο.Σ.Κ. δόθηκε η δυνατότητα να ξεπεραστούν εμπόδια και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και το έργο να ολοκληρωθεί πριν το άνοιγμα της νέας σχολικής χρονιάς.
Έτσι το Μπενάκιο εξαθέσιο σχολείο, που αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα για την Καλαμάτα, ξεκίνησε ήδη με ενενήντα μαθητές τη νέα σχολική χρονιά.
Ο Δημ. Κουσελάς συνεχάρη τόσο τον Διευθυντή του Σχολείου όσο και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν την κινητοποίηση που επέτυχαν και τον εθελοντισμό που ανέπτυξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα χωρίς τον οποίο δεν θα υπήρχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Τόνισε ότι το παράδειγμα αυτής της συνεργασίας πρέπει να αποτελέσει πρότυπο συμπεριφοράς και από άλλους φορείς του τόπου μας.