Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 25/1/2011

ΦΩΝΗ
Παρέμβαση Κουσελά για τα ΕΛΤΑ στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Παρέμβαση Κουσελά για το Ταχυδρομείο στο Διαβολίτσι


ΘΑΡΡΟΣ
Επιστολή Κουσελά
Να μην κλείσουν τα ΕΛΤΑ στο Διαβολίτσι


Την παρέμβαση του Υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Χρήστο Βαρσάμη, προκάλεσε το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στο Διαβολίτσι. Σε επιστολή του προς τον κ. Βαρσάμη ο Υφυπουργός Οικονομικών επισημαίνει ότι «το επικείμενο σφράγισμα του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας, που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα εξυπηρέτησης και  διεκπεραίωσης των τρεχουσών  υποχρεώσεών μεγάλου αριθμού κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Το εν λόγω υποκατάστημα των ΕΛΤΑ εξυπηρετεί τους κατοίκους δεκατεσσάρων τοπικών διαμερισμάτων του τ. Δήμου Ανδανίας και ενός μεγάλου δημοτικού διαμερίσματος του τ. Δήμου Μελιγαλά, με μεγάλο όγκο εργασιών που διεκπεραιώνονται από δύο υπαλλήλους, ενώ στο παρελθόν απασχολούντο τέσσερις.
Δεδομένου ότι αφ’ ενός το 70% του εξυπηρετούμενου πληθυσμού είναι ηλικιωμένοι πολίτες, αφ’ ετέρου ότι το συγκοινωνιακό δίκτυο της περιοχής έχει αποδυναμωθεί, είναι, πιστεύω, προφανές το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται για τη στοιχειώδη εξυπηρέτηση των πολιτών, σε περίπτωση που κλείσει το συγκεκριμένο κατάστημα των ΕΛΤΑ.
Κατόπιν αυτών, σας παρακαλώ θερμά να επιληφθείτε του ζητήματος και να κάνετε ό,τι είναι δυνατό για να μην κλείσουν τα ΕΛΤΑ στο Διαβολίτσι, κάτι που αποτελεί ανάγκη και επιθυμία των συμπολιτών μου.», καταλήγει.
Η επιστολή του κ. Κουσελά κοινοποιείται στο δήμαρχο Οιχαλίας Φ. Μπάμη.