Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28/12/2010

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΣΕ ΡΕΠΠΑ

Ζητεί προαστιακή λειτουργία του σιδηροδρόμου

ΦΩΝΗ Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜ. ΚΟΥΣΕΛΑ

Συζήτηση με Ρέππα και ΟΣΕ για διατήρηση δρομολογίων του τρένου στη Μεσσηνία


ΦΩΝΗ Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Επίσκεψη σε δομές υγείας της Τριφυλίας από τον Δημ. Κουσελά


ΘΑΡΡΟΣ Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ


Ζήτησε λύση για τη συνέχιση του προαστιακού σιδηροδρόμου

Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς, μετά από ενημέρωση που είχε από τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εργαζομένων στον ΟΣΕ αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους, επικοινώνησε με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Ρέππα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Θεοφανόπουλο.

Κατά την επικοινωνία του ο κ. Κουσελάς ενημέρωσε τους προαναφερόμενους σχετικά με την άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μεσσηνία και έθεσε τα ζητήματα: 

Τη μη απαξίωση του ΟΣΕ, που θα σηματοδοτούσε το οριστικό κλείσιμο όλων των δρομολογίων του.

Ζήτησε να βρεθεί λύση για τη συνέχιση της λειτουργίας του Προαστιακού Σιδηροδρόμου. Καλαμάτα-Μεσσήνη, Καλαμάτα-Διαβολίτσι, Καλαμάτα-Κυπαρισσία.

Ενημέρωσε τον Υπουργό και τους Διευθύνοντες Συμβούλους ότι η διαδικασία των μετατάξεων  γίνεται σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια χωρίς επαρκή πληροφόρηση και χωρίς οι ανακοινωθείσες θέσεις να επαρκούν και να «κουμπώνουν» με τον αριθμό των εργαζομένων στη Μεσσηνία, καθώς επίσης και με τα προσόντα που αυτοί διαθέτουν.

Ζήτησε όλα τα παραπάνω να ληφθούν υπόψη στους σχεδιασμούς της Διοίκησης του ΟΣΕ για την παραπέρα πορεία και τις αποφάσεις που θα ληφθούν.