Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 23/6/2010

Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ 24 Ιουνίου 2010
Φουλ της γκρίνιας για το Ασφαλιστικό
Και σκληρή κριτική βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία.

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 24 Ιουνίου 2010
Αντιδρούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ζητούν επιμέρους βελτιώσεις
.

 

Εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 23Ιουνίου 2010

 

Τροποποιήσεις ζήτησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

 

Ιδιαιτέρως ομιλητικός ήταν ο κ. Δ. Κουσελάς, ο οποίος πρότεινε αλλαγές σε τέσσερα σημεία στον κ. Λοβέρδο. Ζήτησε συγκεκριμένα τροποποιήσεις στο ποσοστό απολύσεων, στον χρόνο αναπλήρωσης των θέσεων εργασίας μεγάλης ηλικίας απολυμένων από νεωτέρους, την παράταση του χρόνου ειδοποίησης πριν από την απόλυση και το καθεστώς διαιτησίας.

 

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για θέματα έλλειψης συντονισμού και αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης.

Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση σχετιζόταν με τις πληροφορίες περί οριστικής κατάργησης της 13ης και 14ης σύνταξης. Το ζήτημα έβαλε στη συζήτηση ο Δημήτρης Κουσελάς σχολιάζοντας πως «μία τέτοια πρόβλεψη δεν έχει σχέση με το μνημόνιο, αλλά με πράγματα που το ξεπερνούν» και ζήτησε από τον κ. Παπακωνσταντίνου να ξεκαθαρίσει τι ισχύει. «Έχει δημιουργηθεί μία σύγχυση στον κόσμο, δεν μπορούμε να τα αφήνουμε αυτά τα θέματα έτσι» τόνισε ο βουλευτής, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός δεν έδωσε σαφή απάντηση και επιφυλάχθηκε να εξετάσει το συγκεκριμένο ζήτημα.