Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26/5/2010

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 26 Μαïου 2010
Δεν κλείνει το Ταχυδρομείο στο Κοπανάκι.


Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 26 Μαïου 2010
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΤΑ ΠΡΟΣ ΚΟΥΣΕΛΑ
Προς το παρόν διατηρείται το
Ταχυδρομικό Γραφείο Κοπανακίου.

 

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 26 Μαïου 2010

 

Παρέμβαση Κουσελά για το Ταχυδρομικό Κατάστημα στο Κοπανάκι.

 

O βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Δημήτρης Κουσελάς, με αφορμή φήμες που κυκλοφόρησαν ότι πρόκειται να κλείσει το Ταχυδρομικό Κατάστημα  στο Κοπανάκι, επικοινώνησε άμεσα με τον περιφερειακό Δ/ντή των ΕΛΤΑ στην Τρίπολη κ. Παναγιώτη Καστανό και με τον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ   κ. Πάνο Βουρνά.

Κατά τη συζήτηση που είχαν, ο κ. Κουσελάς εξέφρασε κατηγορηματικά την αντίθεσή του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη αποτελεσματικής εξυπηρέτησης των πολιτών, με τη συνέχιση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος στο Κοπανάκι.

Ο Πρόεδρος των ΕΛΤΑ κ. Βουρνάς δήλωσε ότι «προς το παρόν δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα», υπογράμμισε όμως ότι η Διοίκηση παρέλαβε τον Οργανισμό με χρέος 37 εκατομμύρια ευρώ και ότι τα ΕΛΤΑ δεν μπορούν να επιβιώσουν επιχορηγούμενα από τον Κρατικό Προϋπολογισμό. Αναφέρθηκε,  επίσης, στη μεγάλη μείωση του προσωπικού στη Μεσσηνία, όπου από 123 υπαλλήλους έχουν μείνει, μέσα σε ένα χρόνο, 114 και πρόσθεσε ότι δεν είναι στις προθέσεις της Διοίκησης να υποβαθμιστεί η ποιότητα της εξυπηρέτησης, αλλά, αντίθετα, να αναβαθμιστεί.