Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/4/2010

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 20 Απριλίου 2010
Αναφορά Κουσελά για τους μετανάστες των Φιλατρών.

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 20 Απριλίου 2010
Αναφορά από τον Δ. Κουσελά για τος άθλιες συνθήκες
διαβίωσης των (λαθρο)μεταναστών στα Φιλιατρά.


Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 20 Απριλίου 2010

 

Αναφορά Δ. Κουσελά για συνθήκες διαβίωσης λαθρομεταναστών στα Φιλιατρά.

 

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης  Κουσελάς, κατέθεσε  Αναφορά στη Βουλή, προς τους Υπουργούς  Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης και Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα συνθηκών διαβίωσης και υγιεινής που αντιμετωπίζουν οι λαθρομετανάστες που παραμένουν στην περιοχή του Δήμου Φιλιατρών.

 

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

 

«Σας διαβιβάζω αντίγραφο επιστολής του Δημάρχου Φιλιατρών  με την οποία ζητείται να υπάρξει άμεση μέριμνα για την υποδοχή, τη φιλοξενία και την ανθρώπινη διαβίωση των λαθρομεταναστών που παραμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φιλιατρών, διότι έχουν καταγραφεί σοβαρά προβλήματα τόσο από την Νομαρχία, όσο και από τους ελεγκτές της Διεύθυνσης Υγειονομικού για τις συνθήκες διαβίωσής τους.

 

Επειδή το θέμα άπτεται θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποτελεί δε μείζον αίτημα των τοπικών αρχών και των πολιτών του Δήμου Φιλιατρών, παρακαλώ να δείτε τα εκτιθέμενα στο συνημμένο με την ευαισθησία και την προσοχή που τους αρμόζει, ώστε να δοθούν το ταχύτερο κατάλληλες λύσεις.  »