Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 16/3/2010

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 16 Μαρτίου 2010
Στις Βρυξέλλες ο Δημ. Κουσελάς.

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 16 Μαρτίου 2010
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων
του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου.


Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 16 Μαρτίου 2010

 

Ο Δ. Κουσελάς στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε.

 

Στις Βρυξέλλες, θα βρίσκεται ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς, ως Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Ο βουλευτής θα συμμετάσχει σε ειδική Συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει και συζήτηση με εκπροσώπους των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων των εθνικών Κοινοβουλίων των χωρών-μελών.   

 

Οι διήμερες εργασίες της Συνεδρίασης εστιάζουν στη Στρατηγική Ανάπτυξης και Απασχόλησης μετά την κρίση και στον αναγκαίο εκσυγχρονισμό της αρχιτεκτονικής του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.

 

Εισηγητές θα είναι, μεταξύ άλλων, ο κ. ‘Ολι Ρεν, Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε, ο κ. Στρος-Καν, Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η κ. ‘Ελενα Σαλγκάδο, Πρόεδρος του ECOFIN, ο κ. Σάρον Μπόουλς, Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου και ο κ. Μισέλ Μπαρνιέ, αρμόδιος Επίτροπος για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.   

 

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την Ευρώπη και τη χώρα μας, ο κ. Κουσελάς αναμένεται να παρέμβει στη διαδικασία προβάλλοντας τις Ελληνικές θέσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης και της διεθνούς κερδοσκοπίας.