Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3/1/2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑΡΡΟΣ 3 Ιανουαρίου 2010

 

ΕΥΧΕΣ ΑΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ
Επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας και το Αλεξάνδρειο Γηροκομείο

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και το Αλεξάνδράκειο Γηροκομείο της Πόλης επισκέφθηκε διαδοχικά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς.Στους χώρους τους ο πολιτικός μοιράστηκε ευχές και συνομίλησε με το προσωπικό, τους ασθενείς και τους τρόφιμους του ιδρύματος.

Πρώτη στάση στο πρόγραμμα του Δ.Κουσελά ήταν στο Νοσοκομείο. Εκεί, επισκέφθηκε θαλάμους και ευχήθηκε " Καλή Χρονιά" στους ασθενείς,ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος. Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κλαμάτας έδωσε, μάλιστα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, που εκτέλεσε εορταστικλά μουσικά θέματα για τους νοσηλευόμενους και επισκέπτες.

Εν συνεχεία, ο κ. Κουσελάς μετέβη στο Γηροκομείο σε μια εθιμοτυπική επίσκεψη στο πνεύμα των ημερών. Εδωσε τις ευχές του στους ηλικιωμένους, συνομίλησε μαζί τους επί ώρα, όπως επίσης με το προσωπικό του Γηροκομείου, αλλά και με εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας. Οι τρόφιμοι του Γηροκομείου, με τη σειρά τους, ευχήθηκαν υγεία και καλή χρονιά, με την ελπίδα να μην ξεχνάμε οι νεότεροι τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.