Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 4/12/2009

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 4 Δεκεμβρίου 2009
ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΠΡΟΣ ΚΟΥΣΕΛΑ
Σε όλους επιδότηση στις 15 Δεκεμβρίου.

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 4 Δεκεμβρίου 2009
Επιδοτήσεις στους αγρότες πριν από τα
Χριστούγεννα.


Εφημερίδα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ 10 Δεκεμβρίου 2009
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΣΕΛΑ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΛΗ.
Στις 15 Δεκεμβρίου η εισοδηματική στήριξη στους
ελαιοπαραγωγούς.


Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 4 Δεκεμβρίου 2009

 ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΣΕ ΚΟΥΣΕΛΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ
Στις 15 Δεκεμβρίου η εισοδηματική στήριξη στους αγρότες.
(Πρωτοσέλιδο)

Νέα συνάντηση πραγματοποίησε χθές το μεσημέρι ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης  Κουσελάς με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κυρία Κατερίνα Μπατζελή. Η συνάντηση αυτή έγινε σε συνέχεια της επίκαιρης Ερώτησης που είχε καταθέσει ο βουλευτής για την έγκαιρη καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης στους ελαιοπαραγωγούς. Ο κ. Κουσελάς αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι παραγωγοί, προβλήματα που καθιστούν επιτακτικά αναγκαία την άμεση χορήγηση της ενιαίας ενίσχυσης.

 

Η κυρία Υπουργός τόνισε ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα βρει λύση για το ξεπέρασμα της κρίσης που με την πολιτική της δημιούργησε τα τελευταία χρόνια η προηγούμενη Κυβέρνηση. Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με τις πολιτικές και τις  παραλείψεις της άφησε ημιτελές το έργο της ψηφιοποίησης, με αποτέλεσμα η χώρα μας να είναι σοβαρά εκτεθειμένη και να κινδυνεύει με πρόστιμο 600 εκατομμυρίων ευρώ. Η Υπουργός υπογράμμισε πως, παρά την κατάσταση που παρέλαβε, θα δημιουργήσει το αγροτικό κτηματολόγιο (ΟΣΔΕ) ώστε κάθε αγρότης να ξέρει τι παίρνει και η Κυβέρνηση να μπορεί  να ασκήσει  την αγροτική της πολιτική. Τέλος, διαβεβαίωσε τον κ. Κουσελά ότι στις 15 Δεκεμβρίου όλοι οι αγρότες θα πάρουν την εισοδηματική στήριξη.  

 

Κατόπιν αυτού, ο κ. Κουσελάς ευχαρίστησε την Υπουργό για τη μέριμνά της να ενισχυθούν εγκαίρως οι αγρότες και μάλιστα σε μια δύσκολη περίοδο που το έχουν περισσότερο ανάγκη.