Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/11/2009

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 24 Νοεμβρίου 2009
Ερώτηση Κουσελά για σεισμόπληκτους
του Δήμου Κορώνης.


Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 24 Νοεμβρίου 2009
Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ
Παρέμβαση για σεισμόπληκτους Κορώνης.

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 24 Νοεμβρίου 2009
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΥΣΕΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ
Παρέμβαση για διευκολύνσεις στους σεισμόπληκτους Κορώνης.

 

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 24 Νοεμβρίου 2009

 

Παρέμβαση Δ. Κουσελά για τους σεισμόπληκτους της Κορώνης.
ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΓΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

 

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης  Κουσελάς, έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Υποδομών και Δικτύων κ. Ιωάννη Μαγκριώτη, ζητώντας του να μεριμνήσει για την ένταξη των τοπικών διαμερισμάτων Δήμου Κορώνης Ν. Μεσσηνίας  που έχουν εξαιρεθεί από το πρόγραμμα παροχής πιστωτικών διευκολύνσεων  του ΤΑΣ Ν. Μεσσηνίας.

 

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

«Κύριε Υφυπουργέ,

 

Μαζί με τις ευχές μου για επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, θα σας παρακαλούσα να δείτε με ιδιαίτερη προσοχή το ακόλουθο ζήτημα, που ταλαιπωρεί σημαντικό αριθμό πολιτών του Δήμου Κορώνης Ν. Μεσσηνίας 

 

Ειδικότερα, με  τις 483/16-6-09 και 484/16-6-09 αποφάσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ (Υ.Α.Σ), εντάχθηκαν στις πιστωτικές διευκολύνσεις σεισμόπληκτων περιοχών, για τους σεισμούς του 2007,  τα τοπικά διαμερίσματα Χρυσοκελαριάς, Βασιλικού και Κορώνης του Δήμου Κορώνης, έμειναν όμως εκτός όλα τα υπόλοιπα, παρότι υπάρχουν και σε αυτά σοβαρές ζημιές σε ακίνητα, για τις οποίες έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα 51 αιτήσεις δημοτών.

 

Επειδή το θέμα χρονίζει και οι συγκεκριμένοι συμπολίτες μας, παρότι επλήγησαν από τον σεισμό, συνεχίζουν να υφίστανται μια άνιση σε βάρος τους μεταχείριση, σας παρακαλώ θερμά να μεριμνήσετε ώστε  να ενταχθούν όλα τα πληγέντα  από τον σεισμό τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Κορώνης στο εν λόγω Πρόγραμμα του ΤΑΣ. »