Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/9/2009

 

Εφημερίδα ΦΩΝΗ  30 Σεπτεμβρίου   2009

Μήνυμα νίκης από τους Μεσσήνιους Eτεροδημότες

 

 

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ  30 Σεπτεμβρίου   2009

Μήνυμα νίκης από τους Μεσσήνιους Eτεροδημότες

 

 

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  30 Σεπτεμβρίου   2009

Μήνυμα νίκης από τους Μεσσήνιους Eτεροδημότες

 

 

Μήνυμα νίκης από τους Μεσσήνιους Eτεροδημότες

 

Σε μια ανεπανάληπτη σε μαζικότητα και παλμό συγκέντρωση Μεσσηνίων Ετεροδημοτών στο ξενοδοχείο NOVOTEL στην Αθήνα , μίλησε τη Δευτέρα  το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  κ. Δημήτρης Κουσελάς.

 

Στην ομιλία του, επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι αποτελεί ομολογία πλήρους αποτυχίας της Κυβέρνησης η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Αποτυχία των πολιτικών που ασκήθηκαν μέχρι σήμερα, πολιτικών που χρέωσαν τη χώρα και τα νοικοκυριά, που περιθωριοποίησαν την Περιφέρεια και οδήγησαν τους αγρότες, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους σε απόγνωση και υποθήκευσαν το μέλλον της νέας γενιάς.

Ο κ. Κουσελάς τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα σημερινά αδιέξοδα γιατί διαθέτει ολοκληρωμένο  σχέδιο, ισχυρή πολιτική βούληση για να συγκρουστεί με προβλήματα και συμφέροντα, καθώς επίσης και μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση κρίσεων. Έχει άλλωστε διδαχθεί από τα λάθη του και ο Πρόεδρός του Γιώργος Α. Παπανδρέου είναι  εγγύηση ότι όλα αυτά δεν θα επαναληφθούν.

Στη συνέχεια, ανέλυσε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την αναδιανομή του εισοδήματος, τη στήριξη των μικρομεσαίων στρωμάτων και των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων.

Αναφέρθηκε στα μεγάλα ζητήματα της ανασυγκρότησης του αγροτικού τομέα,  της ολοκλήρωσης των οδικών & σιδηροδρομικών δικτύων, στην υγεία, στην παιδεία, και στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας.

Έκλεισε την ομιλία του υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο των Ετεροδημοτών στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας και τους κάλεσε να δώσουν τη μάχη μέχρι το κλείσιμο της κάλπης για νίκη και ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που θα έχει σχέδιο και θέληση να πάει τη χώρα και τον τόπο μπροστά.