Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26/8/2009

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ   26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
Συγχαίρουν τους επιτυχόντες Δ. Σαμπαζιώτης και Δ . Κουσελάς.

 

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ   26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
Συγχαρητήρια

 

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  26  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ   2009
Κοντλα στους μαθητές ο Δ.Κουσελάς.
Να διασφαλίσουμε στους νέους μια πραγματικά δημόσια και δωρεάν ανώτατη παιδεία, τονίζει ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

 

Εφημερίδα ΦΩΝΗ  26  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ   2009
Συγχαρητήρια του Δημήτρη Κουσελά στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Εφημερίδα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ  27  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ   2009
Συγχαρητήρια.

 

Συγχαρητήρια του Δημήτρη Κουσελά στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Οι υποψήφιοι του Νομού μας που πέτυχαν να εισαχθούν στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια όλων μας. ‘Εδωσαν μια ιδιαίτερα σκληρή και επίπονη μάχη και την κέρδισαν. Η επιτυχία τους έρχεται ως επιβράβευση και της δικής τους προσπάθειας, αλλά και της στήριξης και των θυσιών στις οποίες υποβλήθηκαν οι οικογένειές τους. 

Εύχομαι στους νέους φοιτητές καλές επιδόσεις στις σπουδές τους και στον ακόμα δυσκολότερο στίβο της ζωής. Να γίνουν ολοκληρωμένοι επιστήμονες και απαραίτητοι για τον τόπο μας ενεργοί πολίτες.    

Αξιέπαινοι είναι και οι  υποψήφιοι που δεν πέτυχαν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για τον αγώνα και την προσπάθειά τους, σε εξετάσεις που δυστυχώς κρίνουν στιγμιαία το δυναμικό και τις προοπτικές τους. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές τους επιλογές και προσπάθειες.

Πέρα από τα οφειλόμενα συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και στις οικογένειές τους, παραμένει κομβικός και  κρίσιμος στόχος για όλους μας να διασφαλίσουμε στη νεολαία μας μια πραγματικά δημόσια και δωρεάν Ανώτατη Παιδεία, με ποιότητα και με πραγματικές προοπτικές επιστημονικής και επαγγελματικής καταξίωσης. »