Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27/10/2003

Εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΦΩΝΗ - ΘΑΡΡΟΣ - ΣΗΜΑΙΑ 27 Οκτωβρίου 2003

 

Ευχήθηκαν στο Δημήτρη Κουσελά για την ονομαστική του εορτή. 

   Με τη συμμετοχή και τις ευχές εκατοντάδων φίλων του, ο Δ. Κουσελάς γιόρτασε στο Ξενοδοχείο "ELITE" την ονομαστική του εορτή.
   Οι παρευρεθέντες, γυναίκες και άντρες από τη Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές, είχαν τη δυνατότητα, υπό τους ήχους μουσικών ρυθμών του σήμερα και του χθες που επέλεγε στενός συνεργάτης του Δ. Κουσελά, να συνευρεθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για πολλά και για την ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.
   Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή της νεολαίας που έδωσε δυναμικό παρόν στην εκδήλωση.
Ο Δημήτρης Κουσελάς στο τέλος της εκδήλωσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους φίλους, ανώνυμους και επώνυμους, που με τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και για τα χιλιάδες μηνύματα και τηλεφωνήματά τους.
Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που με περιβάλλουν, και να δηλώσω ότι δεν θα τους διαψεύσω».

Μεταξύ αυτών που πήγαν στο "ELITE" και ευχήθηκαν στον κ. Κουσελά, ήταν οι δήμαρχοι Καλαμάτας Γιώργος Κουτσούλης, Μεσσήνης Χρίστος Χριστόπουλος, Αβίας Παναγιώτης Μπασάκος, Αίπειας Νίκος Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Παναγιώτης Αδαμόπουλος, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Ηλίας Τσιμπλής, Δήμητρα Ψαρούλη, Παναγιώτης Αλευράς, Γιώργος Αργυρόπουλος, ο γραμματέας της Ν. Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Διονύσης Αλευράς, το μέλος της Εκτελεσττικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Τάσος Αποστολόπουλος και άλλοι.