Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/5/2003

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ  30 Μαΐου 2003

ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Συνάντηση Κουσελά - Κουτσούκου με Τσοχατζόπουλο για φυσικό αέριο

    Συνάντηση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο είχαν προχθές το βράδυ τα δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς και Γιάννης Κουτσούκος η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και αποτελεί συνέχεια των δύο επιστολών που τα δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής έχουν αποστείλει στον Υπουργό για την επέκταση του αγωγού φυσικού αερίου στη Πελοπόννησο και τη Νότια Ελλάδα. 
    Στη διάρκεια της συνάντησης, οι κ.κ. Κουσελάς και Κουτσούκος,  με σαφή και τεκμηριωμένο τρόπο, εξέθεσαν στον κ. Τσοχατζοπουλο ό τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επεκταθεί το δίκτυο φυσικού αερίου και το ρόλο που θα διαδραματίσει στην ανάπτυξη της Πελοποννήσου, ενώ έδωσαν τη διάσταση των ωφελειών που θα υπάρξουν για την οικιακή κατανάλωση και τα νοικοκυριά, τον αγροτικό τομέα και τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες καθώς και τις βιομηχανικές περιοχές.
Ο Υπουργός άκουσε προσεκτικά τις προτάσεις των δύο μελών της Κ.Ε. και σημείωσε ότι αναμφισβήτητα το ζήτημα είναι σοβαρό, αλλά επειδή τίθεται για πρώτη φορά και πρέπει να μελετηθεί από κάθε πλευρά, για να υπάρξουν απαντήσεις. Οι κ.κ. Κουσελάς και Κουτσούκος ευχαρίστησαν τον κ. Τσοχατζόπουλο και τόνισαν ότι θα περιμένουν τις απαντήσεις του για το εν λόγω θέμα.