Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/3/2003

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  17 Μαρτίου 2003

ΣΧΟΛΙΟ:
                   Σχεδόν άπαντες απόντες
    

    "Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που τα ζητήματα της ποιότητας στην παροχή νοσηλευτικής και ιατρικής περίθαλψης είναι στην πρώτη γραμμή. Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας μέσα από τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κάνει ένα σημαντικό βήμα σ αυτή την κατεύθυνση κατακτώντας το ISO στην παροχή των προσφερομένων υπηρεσιών.
Το βήμα αυτό με κάνει να είμαι διπλά ικανοποιημένος, γιατί γίνεται από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας που είναι ιδιαίτερη πατρίδα μου, ενώ παράλληλα δείχνει το δρόμο και στα υπόλοιπα νοσηλευτικά ιδρύματα. Η πολιτεία πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια με εξειδικευμένο προσωπικό ώστε σύντομα να εξασφαλίσει πιστοποιητικό ποιότητας για το σύνολο του νοσοκομείου".
Τα παραπάνω δήλωσε στην "Ε" ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ Δημ. Κουσελάς στο τέλος της εκδήλωσης για την επιβράβευση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Κυπαρισσίας.
Ευτυχώς που ήταν κι αυτός εκεί μαζί με την Έλενα Παπανδρέου και τον Παναγιώτη Λούτο από την Ομοσπονδία Συλλόγων Τριφυλίας κι έσωσαν κάπως την κατάσταση. Γιατί ούτε δήμαρχος, ούτε δημοτικός ή νομαρχιακός σύμβουλος, ούτε βουλευτές από την Μεσσηνία ή έστω την Τριφυλία ήταν εκεί. Δεν πειράζει όμως.
Γιατί αυτή τη φορά αρκούν οι πρωταγωνιστές. Καλό κουράγιο ....