Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6/2/2008

 

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ  06  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008
«Αναφορά  του Δ. Κουσελά για
 κεραίες κινητής τηλεφωνίας
»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008
«Αναφορά  Κουσελά για τις Κεραίες ».

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008
«Αναφορά  του Δ. Κουσελά για την ανεξέλεγκτη
και παράνομη εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας  »

Εφημερίδα  ΦΩΝΗ 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008
«
Αναφορά  του Δ. Κουσελά για παράνομη
 εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας»
 

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008

«Αναφορά του  Δημήτρη Κουσελά για την ανεξέλεγκτη και παράνομη εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας.»

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης, Μεταφορών & Επικοινωνιών, Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων ‘Εργων, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ζητώντας άμεσα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος και των πολιτών από την άναρχη και συχνά συγκαλυμμένη τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

« Σας διαβιβάζω το με αρ. πρωτ. 865 ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Ν. Μεσσηνίας, με το οποίο εκφράζεται βαθιά ανησυχία για τις συνέπειες των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην υγεία των πολιτών και ζητείται τροποποίηση του ισχύοντος νομικού πλαισίου (ν. 3431/2006), ώστε να θεσπιστούν επαρκείς μηχανισμοί ελέγχου, προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας από την επικίνδυνη ακτινοβολία.

Παρακαλώ να εξετάσετε με τη δέουσα μέριμνα και προσοχή τα αιτήματα της Δημοτικής Αρχής που υποβάλλονται στο συνημμένο, προκειμένου να υπάρξει επαρκής προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των συμπολιτών μας από την άναρχη και συχνά συγκαλυμμένη τοποθέτηση ακόμα και παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας