Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 13/3/2000

ΦΩΝΗ 13/3/2000

Η συγκέντρωση Κουσελά στην Αθήνα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη επίσημη προεκλογική συνάντηση φίλων – ετεροδημοτών του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κουσελά στο Club PRIME της Αθήνας στις 9 Μαρτίου.

Ο χώρος του club κατακλύστηκε από 2.000 και πλέον άτομα, τα οποία εξέφρασαν την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους στο ΠΑΣΟΚ και στο Δημήτρης Κουσελά, και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην εκλογική τους αναμέτρηση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , συμπατριώτης μας Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο ύφος και τη φαχητικότητα του Δημήτρη Κουσελά και στην ανάγκη συσπείρωσης όλων των δημοκρατικών δυνάμεων του νομού για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές, Ακόμα ήταν παρόντες ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, ο υφυπουργός Εργασίας, Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, Σπύρος Κουνιαάκης, ο Γενικός Γραμματέας τη ς Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Γιάννης Μάνος, ο Υποδιοικητής τους ΕΤΒΑ, Κώστας Νικόλης, Ο Γενκός Διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής Κώστας Φιλίππου, ο Γεν. Διευθυντής Τελωνείων Βασίλης Μανωλόπουλος και πλήθος άλλων επωνύμων της Μεσσηνιακής παροικίας του Λεκανοπεδίου.