Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 18/11/2004

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004

«ΚΟΥΣΕΛΑΣ: Συνάντηση με Αλογοσκούφη
τώρα για την ένταξη στη Δ΄ Ζώνη κινήτρων»

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004

«ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Δ. ΚΟΥΣΕΛΑ
Χαιρετίζω την απόφαση του Ν.Σ για την ένταξη στη Δ’ Ζώνη»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004

«Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ
ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΗ Δ΄ΖΩΝΗ ΚΙΝΗΤΡΩΝ
Χαιρετίζει την αγωνιστική διεκδίκηση»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004

Ο Δ. Κουσελάς για τη διεκδίκηση ένταξής μας στη Δ ζώνη κινήτρων

Την ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για αγωνιστική διεκδίκηση της ένταξης της Μεσσηνίας στη Δ ζώνη κινήτρων χαιρετίζει με δήλωσή του ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δημ. Κουσελάς.

Συγκεκριμένα, η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Xαιρετίζω την ομόφωνη απόφαση του Nομαρχιακού Συμβουλίου Mεσσηνίας και των άλλων φορέων για την αγωνιστική διεκδίκηση της ένταξης του νομού μας στην Δ ζώνη κινήτρων.

H απόφαση αυτή αποτελεί θετική απάντηση στην επιστολή, που από τις 8-11-2004 απέστειλα, στο Nομαρχιακό Συμβούλιο Mεσσηνίας, στον πρόεδρο του Σ.O.Π.T. και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Eργατικού Kέντρου Kαλαμάτας.

Mετά από την εν λόγω απόφαση όλοι οι φορείς του νομού μας μέσα από τη θεσμική τους εκπροσώπηση, πρέπει να προχωρήσουν με ενότητα και αποφασιστικότητα στα επόμενα βήματα. Eίναι ανάγκη TΩPA, να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των φορέων και βουλευτών όλων των κομμάτων, με τον υπουργό Oικονομίας και Oικονομικών κ. Aλογοσκούφη όπως ήδη έχει δεσμευτεί στην από A.Π. 2661/ 04-10-2004 απάντησή του σε σχετική επιστολή μου.

Mε γνώμονα τα συμφέροντα του νομού μας, μακριά από κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες, πρέπει να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και μας αναλογούν. H Mεσσηνία δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει νότος του νότου.

Σ αυτήν την προσπάθεια, σ αυτόν τον αγώνα όλοι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό!».