Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 20/1/2008

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ  22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008

«Ο Δ. Κουσελάς εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ στις Βρυξέλλες»

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008

«Στις Βρυξέλλες ο Δ.Κουσελάς >>

Εφημερίδα ΦΩΝΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008

« Ο Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ»
Διάσκεψη Ευρωκοινοβουλίου με τα Εθνικα Κοινοβούλια

Εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008

«Ο Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΣΤΙΣ  ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008

«Ο Δημήτρης Κουσελάς στις Βρυξέλλες ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στη Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για τις οικονομικές πολιτικές στην Ευρώπη. »

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, μεταβαίνει στις Βρυξέλλες, ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στη Διάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τα Εθνικά Κοινοβούλια των χωρών-μελών της Ε.Ε, που θα λάβει χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη 22-23 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες.

Αντικείμενο της Διάσκεψης, που διοργανώνεται από την Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ανώτατων στελεχών της Ε.Ε, ευρωβουλευτών και εκπροσώπων των εθνικών Κοινοβουλίων για:

- τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Πολιτικής, μπροστά στις σύγχρονες προκλήσεις για την ευρωπαϊκή και τις εθνικές οικονομικές πολιτικές,

- την εποπτεία και τη διαχείριση κρίσεων στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Εισηγητές στη Διάσκεψη θα είναι, μεταξύ άλλων, ο κ. Hans-Gert Pottering, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κ. Pervenche Beres, Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κ. Joaquin Almunia, Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, ο τ. Πρόεδρος της Επιτροπής Σοφών για τη Ρύθμιση των Αγορών Αξιών κ. Alexandre Lamfalussy, ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της Ιταλίας κ. Tomasso Padoa-Schioppa κ.α.