Δημήτρης Κουσελάς Δημήτρης Κουσελάς

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Τύπος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6/7/2004

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2004

"Ο Δημήτρης Κουσελάς για το νέο κτήριο των ΕΛΤΑ"

Εφημερίδα ΦΩΝΗ  6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2004

"ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Τα επίσημα εγκαίνια του νέου κεντρικού καταστήματος των ΕΛΤΑ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜ. ΚΟΥΣΕΛΑ
"

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ  6  ΙΟΥΛΙΟΥ 2004

"Χαιρετισμός του Δ. Κουσελά
για τη λειτουργία του νέου καταστήματος
των ΕΛΤΑ στην Καλαμάτα"

Εφημερίδα ΣΗΜΑΙΑ  7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2004

Ο Δ. Κουσελάς για τα ΕΛΤΑ Καλαμάτας

Με αφορμή τη λειτουργία του κεντρικού καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Καλαμάτα τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν χθες, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κουσελάς προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση – χαιρετισμό:

«Τα ΕΛΤΑ τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε τροχιά ανάπτυξης, που έγινε πραγματικότητα στα πλαίσια μιας σωστής στρατηγικής αλλά και λόγω των προσπαθειών των εργαζομένων. Αυτή η θετική πορεία σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ανακοπεί.

Μέσα σ’ ένα έντονα μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον τα ΕΛΤΑ, πρέπει να ενισχύσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην σύγχρονη αγορά, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών τους.

Το 2004 αποτελεί μια καθοριστική χρονιά για την μακρόχρονη πορεία του Οργανισμού και πρέπει να διασφαλιστεί η επιτευχθείσα μέχρι σήμερα ανοδική πορεία των εσόδων και η βελτίωση των δεικτών ποιότητας.

Τα ΕΛΤΑ πρέπει να συνεχίσουν να αναβαθμίζουν την εταιρική τους εικόνα στην Ελλάδα, ενώ πρέπει να συνεχιστεί με συνέπεια, η υλοποίηση του επενδυτικού τους προγράμματος.

Σήμερα έχοντας κάνει άλματα στην δημιουργία ισχυρών υποδομών, προχωρούν με αποφασιστικότητα στη υλοποίηση των επενδύσεων, που θα βελτιώσουν περαιτέρω την θέση τους, ανταποκρινόμενα στις απαντήσεις των καιρών.

Χαιρετίζουμε λοιπόν την λειτουργία του κεντρικού καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Καλαμάτα , ενός καταστήματος που είναι κόσμημα για την πόλη και είναι αποτέλεσμα αγώνων και διεκδικήσεων χρόνων, προκειμένου να βελτιωθεί, τόσο η ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, όσο και να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό τους».